♦ home

ANGELPACT

ZANG EN HARP DUO


Wil je een mooi moment muzikaal omlijsten? Een diner voor vriendinnen net iets meer sfeer geven? Een paar mooie liedjes tijdens een feestelijke lunch? Op je verjaardag iedereen verrassen met een concert in je achtertuin? Je zilveren bruiloft vieren met toepasselijke liedjes? 


Angelpact brengt Nederlandse en Engelse luisterliedjes met gevoel. We hebben een repertoirelijst met mooie covers van o.a. Paul de Leeuw, Marco Borsato, Blof, Barbra Streisand, Bette Midler en Boudewijn de Groot. Op verzoek studeren we je favoriete nummer in! De bijzondere combinatie van zang, harp en percussie geeft bekende nummers een nieuwe, verrassende draai.


Waar we ook spelen, de luisteraars reageren altijd enthousiast. Een paar reacties: “Prachtig gezongen en een heel mooie begeleiding.”, “Jullie optreden was ontroerend, had tranen in m’n ogen!”, “Kippenvel”.

BITTERZOET

 

In ons programma 'Bitterzoet' nemen we je mee langs alle seizoenen van de liefde. Het prille begin, waarin de rozen roder dan rood zijn en de lucht blauwer dan blauw. Langzaamaan komen er scheurtjes in hechte relaties en en beginnen banden te knellen. Na hoge bergen en diepe dalen komt alles uiteindelijk weer in balans.

 

We brengen luisterliedjes die alle mijlpalen verwoorden, soms zoet, soms met een bittere lading. Mooie Nederlandstalige en Engelstalige nummers die eerder werden vertolkt door o.a. Barbra Streisand, Van Morrison, Herman van Veen en Jenny Arean.

 

Laat je verrassen door de bijzondere combinatie van harp en zang. De harp van Petra Rosa die de zang subtiel begeleidt, maar soms ook onverwachte muzikale registers opent. Geniet van de verhalende stem van Annebet; zij verwoordt alle emotionele registers en raakt je hart.

 

Bitterzoet: een afwisselend programma waarin iedereen iets van zichzelf zal herkennen.

CONCERT

 

Ons programma 'Bitterzoet' is de opvolger van 'Over Liefde'. Beiden zijn heel geschikt voor de viering van bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijk of een verjaardagsfeest. Of om als cadeau aan te bieden vlak voor een trouwdag aan het bruidspaar en de getuigen. We maken een programma op maat. Qua lengte en inhoud houden we rekening met de wensen van de opdrachtgever.

 

HUWELIJKSCEREMONIE


Al meer dan tien jaar zingen we bruidsparen toe tijdens hun huwelijksceremonie. We speelden in kastelen, stadhuizen en kerken. Ja, zelfs op Pampus hebben we de muziek verzorgd tijdens een huwelijksvoltrekking.

 

Stel je voor: alle genodigden worden met prachtige instrumentale klanken van de harp en in de trouwzaal ontvangen. De spanning stijgt. Dan geeft de ceremoniemeester een teken. De deur gaat open, iedereen kijkt om. Het bruidspaar komt stralend binnenlopen en Annebet begint te zingen: “Why do birds suddenly appear, every time you are near. Just like me, they long to be, close to you”. Vlak voor het ja-woord, zingen we bruid, bruidegom en de gasten toe met een nummer dat speciale betekenis voor het paar heeft. “Weet je dan niet dat jij mij kracht geeft, want jij bent de vleugels van mijn vlucht”. Tijdens het ondertekenen van de trouwakte klinkt mooie instrumentale muziek van Petra. De huwelijksceremonie wordt afgesloten met een vrolijk lied om de liefde te vieren: “You gave your promise to me and I gave mine to you, I need someone beside me in everything I do” .

 

Zo zou jullie trouwceremonie er ook uit kunnen zien.

We hebben een lange lijst met toepasselijke liedjes over de liefde waar jullie uit kunnen kiezen. Op verzoek studeren we jullie lievelingsnummer in!